Individueel

Individueel
Koppels
Lichaamswerk
Individueel:

Psychosociale therapie- act

Het overkomt iedereen wel eens dat je niet zo lekker in je vel zit. Er zijn zoveel factoren, die daar een rol in kunnen spelen. Sommige factoren heb je invloed op, anderen niet.

Soms gaat het vervelende gevoel na verloop van tijd weer weg en soms zit het dieper, vraagt het om gezien, gehoord, gevoeld te worden. Dat kan in je eentje nogal spannend zijn, omdat je niet weet wat deze gevoelens met je gaan doen. Het kan je overspoelen of aan het wankelen brengen. Dan is het fijn als er iemand met je meekijkt en er voor je is.

Er zijn twee belangrijke verschillen; pijn en lijden. Pijn komt voort uit een directe ervaring. Er sterft een dierbare, je krijgt een ongeluk, je relatie gaat uit, je verliest je baan. Dat zijn situaties die een diepe impact kunnen hebben op je fysieke, emotionele, mentale en spirituele ‘lichaam’. (Buiten mijn controle).

In veel gevallen komt er na zo’n gebeurtenis een periode van rouw. Dat is iets waar in onze maatschappij weinig ruimte voor is. Natuurlijk kun je hierin heel veel zelf, (Binnen mijn controle), maar hoe fijn is het als iemand je in zo’n periode een hand aanreikt. En een stukje met je meeloopt op je pad. Zo iemand kan ik voor je zijn …………..

Ik werk o.a. met de ACT-methode. ACT staat voor acceptance and commitment therapy. Daarin brengen we aandacht en balans in de volgende 6 levensgebieden; acceptatie, defusie, hier & nu, zelf, waarden, toegewijde actie. Meestal hebben mensen aan 8 à 10 sessies al genoeg om verder te kunnen. Soms is er meer nodig. In dat geval kunnen we altijd een vervolgafspraak maken, net zo vaak als jij nodig hebt.

De sessie duurt ongeveer een uur. Prijs € 75,-

De sessies vinden plaats in mijn praktijkruimte op de Veerstraat 110 Wageningen

Eigenlijk zijn we ons hele leven verstoppertje aan het spelen met onszelf. Onze omgeving laat ons daar mooie spiegels in zien. Als we bereid zijn daarin te kijken, is het alsof we een zaklantaarn schijnen in ons binnenste en kunnen we steeds een stukje van het mysterie over onszelf ontrafelen. Chantal

Reviews

“Rust” was voor mij sowieso een sleutelwoord voor jouw coaching: ik vond dat je rust, geaardheid en eenvoud uitstraalde. Voor mij was dat precies wat ik nodig had: in mijn hectische leven vol stress, haast en gepieker was het fijn om samen met jou te landen in het hier en nu. Eerst tien minuten gezamenlijk mediteren en daarna onderzoeken wat er speelt. Door je respectvolle en integere houding voelde ik me al snel op mijn gemak en had ik het gevoel dat ik alles kon zeggen. Ik vond het knap hoe je uit mijn woordenstroom feilloos de belangrijkste zaken wist uit te filteren, alsof je intuïtief voelde wat de kern was”.
Anouk

“Ik werd onder andere blij van het boven water halen van mijn zielsmissie in dit leven. Nu ik beter weet wat mijn doel en taak in het leven is kan ik gerichter actie ondernemen. Ook door de concrete en praktische stappen die we samen opgesteld hebben en die me kunnen helpen om mijn doelen te bereiken. Dank je wel Chantal!”
Mirjam

“Alleen al de unieke locatie en aard van je onderkomen maakten me heel blij: een yurt in een oase van rust! Waar in Nederland kun je een coachingsgesprek hebben tussen kakelende kippen, roepende fazanten, zoemende insecten en het gekwinkeleer van vele vogeltjes 🙂 Bij mooi weer op een kleedje in het gras en bij minder warm weer bij de houtkachel in de yurt, geweldig!”
Robin

“Ik voel me een geluksvogel dat ik Chantal heb ‘ontdekt’. Nadat ik al veel verschillende massages had geprobeerd, kwam ik per toeval terecht bij Chantal. Wauw! De fijne, kalme energie in de yurt en de rust en vriendelijkheid die Chantal uitstraalt, stellen je gelijk op je gemak. De full-body massages geven me heerlijke ontspanning. Ik vind de massages zo bijzonder omdat Chantal écht contact maakt met je lichaam. Je merkt dat Chantal weet wat ze doet en ze brengt letterlijk, van je kleine teen tot je kruin, alles in beroering. Tijdens haar massage voel ik energie stromen, kan ik stress loslaten en komt ook mijn gedachtenstroom even helemaal tot stilstand. Ook de dagen na een massage voel ik me meer ontspannen en rustiger.”
Martinke